Pt-Master

Jos olet kiinnostunut kehonmuokkaamisesta, voimatasojen nostamisesta tai haluat tehdä elämäntapamuutoksen kohti terveellisempää elämään, tulit oikeaan osoitteeseen! Olen Personal Trainer Aleksi Virtanen Ylöjärveltä. Tämä ammatti ei ole minulle työtä vaan elämäntapa.

Urheilutaustaa löytyy joukkueurheilun puolelta jalkapallosta 10 vuotta ja tällä hetkellä urheilen aktiivisesti kamppailulajien parissa. Kuntosaliharjoittelun aloittelin noin 5 vuotta sitten, ilman kenenkään ohjausta tai apua, paljon virheitä tekemällä. Virheistä on opittu ja uskon että siitä on iso apu asiakkailleni, joiden ei tarvitse tehdä virheitä jotka itse tein aloittaessani kuntosalilla.

Vahvuutenani pidän itselläni jatkuvaa nälkää kehittyä paremmaksi valmentajaksi. Jonka takia kerään jatkuvasti uutta tietoa kuntosaliharjoittelusta, ravitsemuksesta ja psyykkisestä valmennuksesta.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla ptmasterylojarvi@gmail.com ja muutetaan tovoitteesi todeksi!

Personal trainer TreeniPaketit: 

Palvelut

 

Henkilökohtainen treeniohjelma 60€

Henkilökohtainen treeniohjelma suunnitellaan aina tarkasti kyselylomakkeen perusteella, joten siinä otetaan huomioon jokaisen yksilölliset ominaisuudet – heikkoudet, vahvuudet, treenitausta yms. Treeniohjelma voidaan suunnitella myös tiettyä lihasryhmää painottavaksi priorisaatio-ohjelmaksi.

Henkilökohtainen ohjaus kuntosalilla 40€

(Kaveriohjauksena 2 x 35 €)

Kuntosaliohjelman läpikäyminen kuntosalilla. Tarkastetaan suoritus tekniikkasi, ja tehdään turvallinen mutta tehokas treeni. Tapaaminen kestää pääsääntöisesti 60-90min riippuen sisällöstä, hinta kuitenkin aina sama.

 

 

 

 

 

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€45.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
Sähkoposti:ptmasterylojarvi@gmail.com