ProTrainer - Markku Tikka

Olen ammattivalmentaja / personal trainer, joka ohjaa sekä valmentaa tavoitteellisia treenaajia aloittelijoista aina kilpatasolle asti. Olen toiminut valmentajana vuodesta 2008 lähtien ja harrastanut itse kuntosalitreeniä jo noin 17 vuoden ajan. Olipa tavoitteesi polttaa rasvaa, kasvattaa lihasta tai hankkia lisää voimaa ja parempaa kuntoa on luvassa ammattitaitoista ja yksilöllistä valmennusta.

Minut tunnetaan enemmän kehonkoostumuksen muokkaamiseen erikoistuneena valmentajana, mutta myös voimavalmennuksesta löytyy vahva tietotaito sekä kokemuspohja, niin salitreenaajien kuin eri lajien urheilijoidenkin keskuudesta. Omalta kilpataustaltani olen Classic Bodybuilding SM-mitalisti sekä kokenut raw-voimanostaja.

Olen Suomen Fitnessurheilu ry:n lisensioima virallinen valmentaja. ProBody-lehteen olen kirjoittanut artikkeliani vuodesta 2009 lähtien ja minulla on Q&A-ketju suositulla Pakkotoisto.com keskusteluforumilla. Kirjoituksiani on nähty mm. arvostetussa Lihastohtori-blogissa ja oma blogini löytyy kotisivulta: www.ProTrainer.fi

Personal training palvelua on tarjolla Turussa ja lähialueella, mutta on-line valmennuksessa olevia löytyy ympäri Suomea sekä rajojen ulkopuolelta. Tämän ammattilaisen valmennuksessa et tule pettymään.

Personal trainer TreeniPaketit: 

Kaikki palvelut ja hinnasto: www.ProTrainer.fi

- On-Line Valmennus

- Personal Training

- Rasvanpoltto-ohjelma

- Ruokavaliot

- Treeniohjelmat

- Fitness-kisavalmennus

Nettivalmennus: 

Ei mikään perinteinen nettivalmennus, jossa pääsee muutamasta vaihtoehdosta valitsemaan, vaan yksilöllisesti suunniteltava aito henkilökohtainen valmennussuhde. Ammattimaista seurantaa ja aktiivista yhteistyötä painottava On-Line Valmennus sisältää kaiken tarvittavan sekä käytössäsi on valmentajan rajoittamaton tuki sähköpostitse.

Henkilökohtainen On-Line Valmennus

3kk = 350e

6kk = 650e

12kk = 1200e

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€65.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
EMAIL: mt@protrainer.fi KOTISIVU: www.ProTrainer.fi