Personal Trainer ja Fysioterapeutti Laura Nyrhi

Olen 25-vuotias fysioterapeutti ja PTCA personal trainer Vantaalta. Fysioterapeutin ja Personal Trainerin yhdistelmä takaa monipuolisen, kokonaisvaltaisen ja mielenkiintoisen treeniohjelman juuri sinun tavoitteidesi mukaan. Jos haluat kehittyä treenissä, parantaa suorituskykyä ja tekniikkaa, sekä lisäksi uusia, mielenkiintoisia ja tavoitteellisia treenejä. Tai jos haluat aloittaa treenin turvallisesti, sekä päästä eroon kivuista ja vaivoista. Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus. Toimin pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla sopimuksen mukaan.

http://lauranyrhi.wordpress.com

 

Personal trainer TreeniPaketit: 

Treeniohjelma sinulle, oli tavoitteena sitten liikunnan ja terveellisten elämäntapojen aloittaminen turvallisesti juuri sinun yksilölliset tekijät huomioiden, tai suorituskyvyn parantaminen ja nopeampi kehitys treeneissä tarkan ohjelman avulla.

Liikkeen analysointi, ongelmakohtien löytäminen ja niiden korjaaminen edesauttaa urheilulajissa etenemisen ja kehittymisen. Avullani voit päästä myös eroon kivuista (esim. niska- ja hartiakivut) liikunnan ja kehonhuollon avulla.

Varaa aika ilmaiseen lähtökartoitukseen, tai kerro tavoitteistasi ja toiveistasi sähköpostitse. Räätälöidään yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus, tai voit valita valmiin paketin nettisivuiltani.

laura.nyrhi@gmail.com
http://lauranyrhi.wordpress.com
 

Nettivalmennus: 

Teen ohjelmia ja valmennuksia myös nettivalmennuksena. Kysy lisää!
 

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€50.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
Ota yhteyttä Laura Nyrhi 050 5701992 laura.nyrhi@gmail.com http://lauranyrhi.wordpress.com