Kuntokoutsi - Personal Trainer Vesku Vehkaperä

Moi! Nimeni Vesa-Matti Vehkaperä, tuttavallisemmin Vesku. Olen 26-vuotias rempseä Oululainen liikunta-alan ammattilainen - koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja, Personal Trainer (FISAF/EHFA) ja Kuntosalivalmentaja (FISAF/EHFA). Lisäksi paljon eri lisäkoulutuksia on tullut koluttua..

Liikunta ja urheilu ovat olleet intohimonani siitä asti kuin muistan, joten lajitaustani onkin melko kirjava. Päärunkona minulla on toiminut aina eri palloilulajit sekä monipuolinen kuntosali- ja toiminnallinen harjoittelu. Pyrin myös aika ajoin kokeilemaan uusia treenimuotoja ja lajeja, mitkä tuo uusia ulottuvuuksia treeniin ja antaa lisänäkemystä harjoitteluun.

Monipuolinen tietämykseni yhdistettynä laajaan laji- ja harjoittelutaustaani auttaa minua toteuttamaan sinulle toimivan ja tavoitteitasi tukevan harjoittelusuunitelman olipa lajisi tai päämärääsi melkein mikä tahansa. Vahvuuteni on kuitenkin selkeästi lihasvoiman ja -kestävyyden kehittämisessä, lihasmassan kasvattamisessa ja eri urheilulajeja tukevassa harjoittelussa.

Valmennusfilosofiani perusta rakentuu perinteisistä ja monipuolisista treenimenetelmistä, perusliikuntaitojen hallitsemisesta sekä kohdennetuista eri lisämausteista, mitkä määrittelee tarkemmin sinun tilanteesi ja mieltymyksesi.

Nykyajan "ongelmaksi" näen valtavan tiedon määrän, josta on vaikea löytää juuri ne itselleen toimivimmat asiat. Laitetaan isot linjat kuntoon, tehdään hommasta yksinkertaista, perusteisiin tukeutuvaa, fiksua ja tietenkin motivoivaa niin tällä päästään jo todella pitkälle! Näin edetään jatkuvasti oikeaan suuntaan ja saavutetaan kannaltasi arvokkain lopputulos.

Tämä takaa myös sen, että ei tule sorruttua niihin turhauttaviksi koettuihin, lyhytkestoisiin hätäratkaisuihin. Luomalla ensin vahva pohja perusteiden kautta voidaan osaamista laajentaa myöhemmin pienempien yksityiskohtien sekä erikoistumisen puolelle.

Valitessasi minut henkilökohtaiseksi kuntovalmentajaksesi, voit olla varma että saat iloisen, osaavan ja motivoivan kaverin avuksesi päästäksesi henkilökohtaisiin tavoitteisiisi turvallisesti ja realistisesti. Saamme yhdessä varmasti hienoja tuloksia aikaan!

Personal trainer TreeniPaketit: 

Kuntostartti: 1,5kk - 6 viikkoa

- 4 yhteistreeniä valmentajan kanssa

- henkilökohtainen liikuntasuunnitelma

- henkilökohtainen harjoitusohjelma

(1-2 x vaihtuva)

- tavoitetta tukeva ravintoneuvonta

- valmentajan tuki ja tsemppaus

280€

--

Kunto 3.0: 3kk - 12 viikkoa

- alku- ja lopputestit sekä mittaukset

- 8 yhteistreeniä valmentajan kanssa

- henkilökohtainen liikuntasuunnitelma

- henkilökohtainen harjoitusohjelma

(2-3 x vaihtuva)

- tavoitteta tukeva ravintoneuvonta ja -opastus

- valmentajan tuki ja tsemppaus

220€/kk

--

Kunto 6.0: 6kk - 24 viikkoa

 

- alku- ja lopputestit sekä mittaukset

- 12 yhteistreeniä valmentajan kanssa

- henkilökohtainen liikuntasuunnitelma

- henkilökohtainen harjoitusohjelma

(3-4 x vaihtuva)

- tavoitteta tukeva ravintoneuvonta ja -opastus

- valmentajan tuki ja tsemppaus

140€/kk

 

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€75.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
Vesa-Matti Vehkaperä 0440605609 vesku@kuntokoutsi.fi www.kuntokoutsi.fi