Personal Trainer Haku

kirjoita pelkkä kunta tai kaupunki esim. Vantaa

Valkeakoski

Personal training / Toiminnallinen harjoittelu / Pienryhmät / Kuntosalivalmennus

HS Training Oy tarjoaa liikunnanohjaus- ja ravitsemuspalveluita Tampereen alueella sekä lähiseudulla, mm. Kangasala, Pälkäne, Pirkkala, Lempäälä, Akaa, Valkeakoski, Urjala, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Ikaalinen. Tarjoamme palveluita miehille ja naisille, nuorille ja iäkkäämmille.

Very Personal Training: henkilökohtaista, yksilöllistä kunto- ja ravintovalmennusta omalla salillani Valkeakoskella

Rapakunnossa? Ylimääräistä vyötäröllä?

Hyvä kunto ja hoikempi olemus ovat saavutettavissasi, kunhan satsaat tehokkaaseen harjoitteluun ja oikeanlaiseen ruokavalioon. Minun avullani onnistut varmemmin. Olen 39-vuotias sertifioitu personal trainer ja kuntosaliohjaaja sekä CrossFit Level 1 Trainer.

Kaupungit / kunnat joissa toimin: 

TMI Jouko Kourumäki, Valkeakoski

Olen personaltrainer-urheiluhieroja Valkeakoskelta, 35 vuotta kilpakehonrakentaja ja voimanostaja, laaja kokemus kaikentasoisesta voimaharjoittelusta ja ruokavalooiden käytöstä niin laihdutuksen kuin kilpailuun valmistautumisesta, minulta saa kaiken tarvittavaan tiedon ja avun esim. ohjelmat, opastukset, ruokavaliot, kisadietit ja poserausharjoitukset, lihashuollot, kehonkoostumukset. Toimipaikkani on Valkeakosken Uimahallin aulassa jossa hieron ja tapaan asiakkaita, tarvittaessa tulen asiakkaan luo. 

TARKEMPA TIETOA KOTISIVUILTANI www.joukokourumaki-pt.fi tai p. 0400542531

Kaupungit / kunnat joissa toimin: 

Lihaskunto- ja hyvinvointivalmennusta

TOTAL-valmennus tarjoaa lihaskunto- ja ravintovalmennusta Pirkanmaan, Turun ja Satakunnan alueella. Valmennuksen tavoitteena on tukea yksilön harjoitteluprosessia sen eri vaiheissa ottamalla huomioon yksilön erilaiset tarpeet ja lähtökohdat. 

TOTAL-valmennuksen vahvuuksina ovat vuosien kokemus, asiantuntemus ja ammattitaito lihaskuntoharjoittelusta, valmennuksesta ja ihmiskehon toiminnasta. Valmennuksessa tärkeänä nähdään paitsi asiakkaan onnistuminen ja tyytyväisyys, myös ihmisläheinen ja kannustava ohjaus, joka tukee asiakkaan oman asiantuntemuksen ja ajattelun kehittymistä.

Subscribe to RSS - Valkeakoski