Yksilöityä valmennusta

FAF-koulutettu personal trainer tarjoaa palvelujaan kilpailukykyisin hinnoin.

Olen 34 vuotias pitkän linjan aktiiviliikkuja, kilpaurheilutaustaa löytyy nuoremmalta iältä niin uinnista, kuin painonnostosta. FAF-koulutuksien (FAF Foundation,- Gym Instructor- ja Personal Trainer) lisäksi olen yliopisto-opintojeni sivuaineena opiskellut liikuntalääketiedettä.

Alalla on monenlaista toimijaa, joiden koulutustausta on varsin kirjava, useimmalla kuitenkin vähintään PT-koulutus. Kyseinen koulutus antaa perustiedot valmentamiseen, mutta liikunta-alan asiantuntijaa, tai ammattilaista se ei vielä itsessään tee. Henkilön valmennus terveellisempiin elämäntapoihin ei ole rakettitiedettä, mutta se on vastuullista, koska kenenkään terveyttä ei saa vahingossakaan vaarantaa. Oma "asiantuntijuuteni" on sillä tasolla, että kehtaan toimia henkilökohtaisena valmentajana, mutta en halua olla enempää, kuin mitä olen. Ala pysyykin moraalisesti oikeilla raiteilla, kun toimitaan oman kompetenssin mukaan - tämä pätee myös markkinointiin.

Voin tarjota apuani eri tavoitteet huomioiden. Oli sitten kyse laihdutuksesta, lihasmassan kasvatuksesta, tai ihan yleensäkin terveellisempiin elämäntapoihin mukautumisessa - ja tämä on se merkityksellisin asia.
En ole ihmedieettien ja äkillisten käännösten kannalla. Usein kyse on kokonaisvaltaisesta muutoksesta, jossa joutuu haastamaan itseään uusien rutiinien omaksumiseen. Tämä tapahtuu ajan kanssa ja omista lähtökohdista. Voin olla vetoapuna prosessissa, jossa opetellaan terveellisemmät elämäntavat.

Personal trainer TreeniPaketit: 

Esimerkkejä hinnoista:

1 tapaaminen 40 eur.
3 tapaamista 100 eur.
5 tapaamista 120 eur.
Yksilöity ruokavalmennus 35 eur.

Paketteja ei ole sidottu mihinkään aikaikkunaan. Yhden tapaamisen pituus n. tunti, mutta tapanani ei ole vahdata kelloa. Hintoihin sisältyy ilmainen alkutapaaminen, sähköposti- ja puhelintuki.

Etävalmennus 1 kk 45 eur. (Sisältää harjoitusohjelman, ruokavalmennuksen, sekä puhelin/- sähköpostituen).

Nettivalmennus: 

1 kk 70 eur.
2 kk 120 eur.
3 kk 170 eur.

Sisältää harjoitusohjelman, ruokavalmennuksen, sekä puhelin/- sähköpostituen.

Kysy myös pidempiä jaksoja!

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€40.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
ptjuhapiet@gmail.com P. +358 44 2940629