Ville Siukkola Training

Olen Ville Siukkola, liikunta- ja ravintovalmentaja eli personal trainer Tampereelta. Oma näkemykseni hyvinvointiin ja tulokselliseen treeniin lähtee fyysisestä aktiivisuudesta, ravinteikkaasta ruokavaliosta, riittävästä levosta ja rentoutumisesta sekä rennosta elämänasenteesta. Henkilökohtaisia valmennuksia olen tehnyt vuodesta 2010.  Tämä kokemus ja monipuolinen koulutus takaavat asiakkailleni vankat tukipilarit tavoitteidensa saavuttamisessa yhdessä minun kanssa.

Oma harrastuneisuuteni koostuu laajasta kirjosta liikuntaa ja urheilua. Juniorivuosina harrastin kilpahiihtoa, suunnistusta, jalkapalloa ja yleisurheilua. Kilpailemisen jäätyä, kuvioihin jäi harrastusmielessä kestävyyslajit lähes kaikissa muodoissaan. Myös lihaskuntoharjoittelu aerobisen liikunnan ohella on aina kuulunut olennaisena osana harjoitteluuni, painottuen kahvakuula-, kehonpaino- ja perinteiseen voimaharjoitteluun. Nykyään omat treenini koostuvat tasaisesti sekä voima- että kestävyysharjoittelusta. Laajan harrastustuneisuuden lisäksi pyrin myös jatkuvasti kouluttamaan itseäni ja kehittämään tietotaitoani jotta pystyn asiakkailleni tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

”Ammattimainen, monipuolinen, innostava, luotettava, rauhallinen, vaativa mutta reilu, huomioi kaikki” Näillä sanoilla asiakkaani ovat minua kuvailleet. Asiakkainani on ollut kuntoilijoita ja urheilijoita, vasta-alkajia ja jo kokeneita treenaajia, painonpudottajia ja lisää lihasta kaipaavia, kävelijöitä ja maratoonareita. Lähtökohdat ovat siis hyvin erilaisia ja jotta jokaisen tavoitteet saavutettaisiin toteutetaan jokainen valmennus aina yksilöllisesti.

Mikä ikinä tavoitteesi onkin niin yhteistyöllä pääsemme varmasti sinne. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna minun auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Vahvuudet

Voimaharjoittelu, kehonpainoharjoittelu, kahvakuula, kestävyysharjoittelu, hiihto-ja juoksutekniikat, painonhallinta, kehonhuolto

Koulutus

Liikuntaneuvoja (Varalan urheiluopisto)
Personal Trainer (FISAF)
Kuntosaliohjaaja (FISAF)
Bodyweight Training Coach (Compact Fit)
Fascia ja Foamroller ohjaaja (Natural Bootcamp)
Kuntonyrkkeilyohjaaja (SNL)
Monia muita pienempiä liikunta- ja ravintokoulutuksia

Video: 
Personal trainer TreeniPaketit: 
 • 5x Personal training valmennus
 • 10x Personal training valmennus
 • 20x Personal training valmennus
 • 30x Personal training valmennus

 

 • 1kk etävalmennus
 • 3kk etävalmennus

 

 • urheilijoiden fysiikkavalmennukset

Hiinaston palveluistani löydät nettisivuiltani www.vs-training.fi

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen eikä sido sinua mihinkään, joten ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sinulle sopivinta valmennuspakettia.

Smartum-, Tyky- ja Virikesetelit käyvät myös maksuvälineenä!

Pienryhmävalmennus: 

Pienryhmävalmennuksia toteutan todella laajasta aihepiiristä. Tässä joitain esimerkkejä:

 • ravintoluennot
 • juoksu- ja hiihto-opetus
 • kuntotestaus
 • kehonpainoharjoittelu
 • kahvakuula

Ilmoittaudu mukaan valmiisiin ryhmävalmennuksiini tai kerää oma porukka kasaan ja pyydä tarjous valmennuksesta.

Nettsivuiltani ja Facebookista löydät ajankohtaiset tiedot ryhmistä.

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€62.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
Ville Siukkola ville@vs-training.fi 0415449863 www.vs-training.fi Facebook: villesiukkolatraining Instagram: villesiukkola