Urheiluvalmennuskeskus Hyve

Vahvuutemme piilee yksilöllisessä valmennuksessa! Yhdessä määritämme Sinulle henkilökohtaisen polun tavoitteeseesi tilanteestasi tai taustastasi riippumatta. Huipputason valmennuksella ja välineillä mahdollistamme kuntoutettavien, painonpudottajien, kuntoilijoiden sekä kilpaurheilijoiden tuloksellisen harjoittelun. Aloitamme aina uuden asiakkaan kanssa tarkasta lähtötilanteen määrityksestä kehon toiminnan testauksilla.

Nauti valmennuskeskuksen mahtavasta ilmapiiristä, jossa tavoitteet täyttyvät ja ennätykset rikkoutuvat huipputason valmennuksessa.

Video: 
Personal trainer TreeniPaketit: 

Testisisältö

Saat valittavaksesi tilanteeseesi sopivan testipaketin.

Ryhtipaketti 79 € sisältää lihastapaino- ja ryhti- sekä FMS (Functional movement screen) liikekykyanalyysin. Tämän jälkeen saat tulokset ja ohjeet tilanteeseesi.

Liikepaketti 159 € pitää sisällään lihastapaino- ja FMS (Functional movement screen) -liikekykyanalyysin. Samoin ominaisuustestit kuuluvat pakettiin. Näistä esimerkkinä voimatestit tai hapenottokyvyntesti (+verestä mitattavat sykerajat) lajisi mukaan. Tämän jälkeen tulokset analysoidaan ja tehdään valmennettavalle henkilökohtainen palaute ja ohjeet tilanteen mukaan.

Tietopaketti 249 € Analysoimme ruokavaliosi ravintoanalyysin kautta ja tarkennamme sen elämäntilanteesi mukaan Firstbeat-testausta apuna käyttäen. Firstbeat-analyysin avulla selvitämme unesi laadun ja sen kautta kokonaiskuormituksesi ja palautumisesi. Osoitamme myös testin kautta stressitasosi ja elimistösi toiminnan. Näin voimme ohjata sinut tuloksellisempaan harjoitteluun ja energisempään elämään.

Valmennuksen sisältö

Meillä voit aloittaa helposti aikuisten valmennusryhmässä harjoitellen 1-3 kertaa viikossa. Ryhmiin pääsee maksimissaan 15 henkilöä, jolloin ryhmässä on todella kannustava ilmapiiri tuttujen ryhmäläisten kesken.

Halutessasi enemmän valitse kokonaisvaltainen ryhmävalmennus. Itse asiassa Tsemppi-Klubi on sisällöltään Suomen kattavin valmennusryhmä.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa voit valita edullisen mallin, jossa henkilökohtaista suunnitelmaa toteuttaa valmennuksessa 1-3 henkilöä saman aikaisesti valmentajan ollessa intensiivisesti jokaisen apuna.

Keskuksessa voit valita myös perinteisen personal trainer- valmennuksen, jolloin valmentaja harjoittaa sinua koko tunnin ajan.

Korkean tason fysiikkavalmennuksessa ja privaattivalmennuksessa keskus suljetaan vain sinulle, jolloin sinulla on valmentajan sekä keskuksen täysi potentiaali käytössäsi. Kyseiset valmennukset toteutetaan yksilöille sekä ryhmille.

Personal Trainer
79 € / kerta

Fysiikkavalmennus ja privaattivalmennus
149 € / kerta

Henkilökohtainen valmennus 4 kertaa / kk
149 € /kk

Henkilökohtainen valmennus 8 kertaa / kk
249 € /kk

Henkilökohtainen valmennus 12 kertaa / kk
319 € /kk

 

Pienryhmävalmennus: 

Tsemppi-Klubi
247,50€/kk

Aikuisten ryhmävalmennus 4 kertaa / kk
55 € /kk

Aikuisten ryhmävalmennus 8 kertaa / kk
85 € /kk

Nettivalmennus: 

Etävalmennus
49 € / kk

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€31.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
Urheiluvalmennuskeskus Hyve Rattikatu 2, tila 3 37150 Nokia 0414351518 info@hyve.fi