PT Jenni

Olen Jenni Syrjämäki, lisensoitu personal trainer ja kuntosalivalmentaja Lapualta. Erityisosaamiseni painottuu kuntosali- ja kehonpainoharjoitteluun. Aktiivisesta ja tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta minulla on useamman vuoden kokemus oman harrastuksen myötä. Olen itse pudottanut painoa 15kg pysyvästi elämäntapamuutoksen avulla vuonna 2012. Tämän vuoksi haluan auttaa erityisesti juuri niitä ihmisiä, jotka haaveilevat omien elämäntapojensa pysyvästi muuttamisesta. Haluan auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa ja haaveensa terveellisemmästä elämästä ja kehosta.

Luonteeltani olen reipas, jämäkkä, sosiaalinen ja tiedonjanoinen. Itseni kehittäminen on yksi suurimpia intohimojani. Valmentajana olen pitkäjänteinen, kannustava ja huolellinen sekä tiukka mutta tarvittaessa myös joustava. Pyrin aina palvelemaan asiakkaan ja hänen tarpeensa parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä näkyy yksilöllisinä liikunta- ja ruokavalio-ohjelmilla sekä yhteistreeneissä 110-prosenttisena läsnäolona.

Toimin asiakkaiden kanssa, joiden tavoitteena on painonpudotus, kiinteytyminen, lihasmassan kasvatus, kunnon kohotus, elämäntapamuutos tai yleisen terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitäminen ja kehittäminen. Erityisen lähellä sydäntäni on lihasmassaa ja voimaa lisää haluavat naiset.

Etkö halua lähteä kuntosalille? Saliohjelmien lisäksi teen myös kotona treenaamiseen sopivia lihaskunto-ohjelmia.

Teen myös etävalmennuksia asiakkaan asuinpaikasta riippumatta, tällöin yhteydenpito ja tulosten seuranta tapahtuu säännöllisesti sähköpostin välityksellä.

Koulutus:

Ravintovalmentaja, valmistuminen joulukuussa 2016 (Trainer4You)
Personal Trainer 2016 (T4Y/EHFA)
Kuntosalivalmentaja 2015 (T4Y)
Hyvinvointivalmentaja 2015 (T4Y

Personal trainer TreeniPaketit: 

kysy lisää: ptjenni@hotmail.com

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€40.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
ptjenni@hotmail.com