Pt Antti Rossi

Olen Helsinkiläinen sertifioitu Personal trainer yrittäjä.  

Tarjoan sinulle ammattitaidolla yksilö- ja ryhmävalmennusta liikunnasta ja ravinnosta koko Etelä-Suomen alueella. Palveluihini kuuluu myös kuntotestaus sekä yksittäiset harjoitus- ja ravintosuunnitelmat. Nettivalmennukseni kautta laadukkaat palvelut on saatavilla ympäri Suomen! Eritysosaamistani ovat painonpudottajat sekä lihasmassan kasvattajat! Parhaimmillaan asiaakkaani ovat pudottaneet painoa useita kymmeniä kiloja pysyvästi. 

Valmennuspakettini ovat aina asiakkaan tavoitteiden mukaisesti laadittuja! Olitpa sitten vasta-alkaja, pidempään harjoitellut tai ryhmäliikunta-aktiivi, saat minulta juuri sinulle sopivan paketin päästäksesi tavoitteisii! Valmennuksen ajalle saat minulta täyden huomioni, tuen ja 110% panoksen tavoitteesi saavuttamiseksi! Kanssani harjoittelu on mukavaa ja tehokasta ja saat takuulla hyviä tuloksia! 

Liikunta-alan koulutuksen lisäksi taustallani on terveydenhoitoalan koulutus. Liikunta-alalta minulla on neljän vuoden työkokemus ja terveydenhoitoalalta yli 8 vuoden työkokemus. Terveydenhoitoalan koulutus antaa laajan ihmisen terveyden- ja fysiologian tuntemuksen, josta on hyötyä myös Personal trainerin työssä. Harrastan itse myös Sm- tasolla Fitness- urheilua. 

Personal trainer TreeniPaketit: 

Mistä sinä unelmoit? Haluatko pudottaa painoasi -40 kg. Haluatko nähdä sixpackisi? Haluatko saada yhtä muodokkaan pepun kuin Jennifer Lopezilla tai yhtä lihaksikkaat käsivarret kuin Rambolla? Haluatko juosta kuin gepardi? Haluatko teräsmieskuntoon? Kaikki on mahdollista!

Ollessani sinun personal trainerisi voit olla varma, että autan sinua 200 % saavuttamaan tavoitteesi ja pysyvät tulokset! Olipa tavoitteenasi sitten 10 tai 40 kg painonpudotus, lihasmassan lisäys tai teräskunto, niin kaikki onnistuu! Kerrot vain tavoitteesi ja siitä se lähtee!

Valmennus suunnitellaan aina sinun henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Valmennuksen kesto määräytyy sinun tavoitteesi ja toiveidesi mukaisesti. Harjoittelemaan pääset, joko kuntosalilla, kotona, työpaikalla, lenkkipolulla tai muussa liikuntaan sopivassa ympäristössä. Valmennuksen alussa alkutapaamisella kartoitan sinun lähtötilanteesi, taustasi, tavoitteesi, terveydentilasi sekä siihen liittyvät mahdolliset rajoitukset.

Samalla tarkistan sen mitä nykyisin suuhusi pistät ruokapäiväkirjan avulla. Annan sinulle laajan palautteen nykyisestä ravitsemuksestasi. Valmennussuhteen alussa saat henkilökohtaisen, herkullisia ja terveellisiä ohjeita sisältävän, ravintosuunnitelman sekä liikuntasuunnitelman ohjelmineen. Pidempiaikaisissa valmennuksissa asetamme välitavoitteet ja seuraan aktiivisesti miten se rasva palaa ja hauis kasvaa. Henkilökohtaisten tapaamisten ja viikkoraporttien lisäksi pidän sinuun yhteyttä sähköpostitse sekä puhelimen välityksellä, jotta sinä ja minä tiedetään missä mennään.

HINNASTO 

www.anttirossi.fi 

Nettivalmennus: 

Nettivalmennus sopii sekä painonpudottajille, että tavoitteellisesti treenaaville. Nettivalmennukseni kattaa koko Suomen Utsjoelta aina Utööseen saakka. On siis ihan sama missä olet, niin saat laadukkaat ja edulliset palveluni suoraan kotiisi. Et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden ja sähköpostin käyttöösi.

Saat minusta koko valmennuksen ajalle oman valmentajan. Pidän sinuun yhteyttä sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Valmennus etenee viikko kerrallaan, eli saat joka viikko uusia ohjeita, vinkkejä, reseptejä, jne. Valmennukseen voit osallistua missä vain oman aikataulusi mukaan. Kaikki harjoitus- ja ravintosuunnitelmani ovat saatavilla myös suoraan kotikoneellesi.

SISÄLTÖ:

Alkukartoitus (sähköpostitse)
Harjoitusohjelma liikekuvineen
Lihashuolto-ohjeet liikekuvineen
Harjoituskalenteri
Ravintosuunnitelma herkullisine ohjeineen
Ohjaus terveelliseen ravitsemukseen
Viikkoraportointi ja palaute, tsemppaus
Sähköposti ja puhelintuki koko nettivalmennuksen ajalle.

HINTA

119,00 €/kk sis alv 24%

Huomioi myös nettivalmennuspaketit ja vaihtuvat kampanjat! Mahdollisuus ostaa myös harjoitus- ja ravintosuunnitelmat minne päin Suomea tahansa.

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€79.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
Antti Rossi  Personal trainer Trainer KK-Palvelut 045 890 3985 ptanttirossi@gmail.com www.anttirossi.fi https://www.facebook.com/Personal.Trainer.Antti.Rossi