Personal Trainingia henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti

Tarjoan pääsääntöisesti yksilövalmennusta. Mielekkäintä työssäni ovat mielestäni laihdututusprojektit. Erityisesti lähellä sydäntäni ovat asiakkaat, jotka tavoittelevat suurempaa painonpudotusta. Mikäli sinulla on paljon painoa pudotettavana ja haluat painon putoavan terveellisellä ja pysyvällä tavalla, ota rohkeasti yhteyttä. Treeniohjelma voidaan suunnitella tarpeidesi mukaisesti kuntosalille, kotiin tai vaikka ulkotreeniksi.

 

Personal trainer TreeniPaketit: 

Personal Training 1kk – 220€
Sisältää 4 tapaamista, treeniohjelman, ruokavalio-ohjeistuksen sekä sähköpostituen.
1kk sisältäen 2 tapaamista – 170€

Personal Training 3kk – 195€/kk
Sisältää 12 tapaamista, treeniohjelman, ruokavalio-ohjeistuksen sekä sähköpostituen. Tarvittaessa treeniohjelman ja ruokavalio-ohjeistuksen muutokset.
3kk sisältäen 6 tapaamista – 145€/kk

Personal Training 6kk – 175€/kk
Sisältää 25 tapaamista, treeniohjelman, ruokavalio-ohjeistuksen sekä sähköpostituen. Lisäksi treeniohjelman ja ruokavalio-ohjeistuksen päivityksen.
6kk sisältäen 12 tapaamista – 125€/kk

Paketit kahdelle: Treenaa yhdessä kaverin kanssa, jolloin molemmat saavat -20% kuukausimaksustaan. Paketissa molemmat saavat omat ohjelmat, mutta tapaamiset ovat yhteiset.

Pienryhmävalmennus: 

Mikäli sinulla on vaikkapa työ- tai kaveriporukka, jonka kanssa haluaisitte yhteistä valmennust, ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus.

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€50.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
044 7223360, www.beautystudioanna.fi, beautystudioanna@gmail.com