Personal training- monipuolista fysiikka valmennusta ja kehonmuokkausta.

Moi! Olen Katja Raunio, personal trainer, urheiluhieroja ja ryhmäliikunta ohjaaja. Liikunta- alalla olen ollut 90 luvulta lähtien ja PT vuodesta 2004.

Valmentajana olen jämäkkä,luotettava, huumorintajuinen, suorapuheinen ja kuuntelen asiakkaan tarpeita tarkasti. Treeneissäni asiakas saa jokaisella treeni kerralla uutta tekniikkaa ja uusia liikkeitä turvallisesti ja ammattitaitoisesti ohjattuna. Laihduttaminen, kehonmuokkaus, lihasvoiman kasvattaminen, fysioterapeuttinen harjoittelu, ryhti ja asentovirheiden korjaus, liikkuvuuden parantaminen, syvien lihasten vahvistaminen, kehonhuolto, omankehonpainoharjoittelu, street workout, toiminnallinen harjoittelu, lajikohtainen fysiikkaharjoittelu, erikoisruokavaliot ja suolistosairaudet ovat omaa erikoisosaamistani.  Kerro minulle tavoitteesi niin minä autan sinua saavuttamaan sen.  

Oma treenisalini on Kirkkonummella LähiTapiol Sport Center, joka tarjoaa asiakkaalle edulliset treenihinnat, hyvät ja monipuoliset harjoittelumahdollisuudet ilman pakkojäsenyyttä. Teen myös kotikäyntejä tai vierailuja naapurikuntiin kunnan saleille. Yksityistunteja, vesijumppaa, ryhmäliikuntaa ja urheiluhierontaa.

Oma liikuntataustani: Nuoruudessani kilpailin disco ja showtansissa sm tasolla. Myöhemmin mukaan tulivat kehonhuolto, jooga, pilates ja ratsastus. Olen monipuolisesti ja ennakkoluulottomasti kokeillut eri liikuntalajeja ammatillisesta mielenkiinnnosta. Koulutan itseäni säännölllisesti. 

Lisää minusta voit lukea nettisivuiltani www.kaikkikunnossa.com. Tai ota yhteyttä katja.raunio@gmail.com 

 

Personal trainer TreeniPaketit: 

Paketteihin sisältyy konsultaatio, alkuhaastattelu, kuntosaliohjelma, lihaskuntotestit ja kehonkoostumusmittaukset alkuun ja loppuun, ruokapäiväkirjan pito ja analysointi, ravintoneuvonta, etätuki ja treenit. 

5 taapaamista 325€  

10 tapaamista 600 € 

20 tapaamista 1160€ 

40 tapaamista 2240€ 

60 tapaamista 3240€ 

 

 

Pienryhmävalmennus: 

 Duo 2 hlöä                        Group 3-4 hlöä

5 tapaamista  490€            650€

10 tapaamista 900€           1200€

20 tapaamista 1740€          2320€

40 tapaamista 3300€.         4480€

Nettivalmennus: 

Räätälöidyt ruokavaliot: ruokavalio 1  viikko 200€.

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€60.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
Katja Raunio 050-5114621. katja.raunio@gmail.com www.kaikkikunnossa.com