Personal Trainer Oulu | Markku Mattila

Urheilu on kiinnostanut aina, olen harrastanutkin pienestä asti palloilulajeja. Teini-iässä innostuin salikuntoilusta sekä yleisestä hyvinvoinnista toden teolla. Muutaman vuoden pyristelyn jälkeen aloin ottamaan selvää miksi tuloksia ei näy, vaikka salilla ja lenkillä on ravattu jo monta vuotta..

Lue koko esittely: http://www.markkumattila.fi/personal-trainer-markku-mattila/

Personal trainer TreeniPaketit: 

Personal Training -paketit

Hinta, lopullinen ohjelma ja tapaamiskertojen määrä mukautuvat aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi maksuttoman alkutapaamisen aikana.

Kaikki paketit sisältävät

- alkuhaastattelu
- yhteiset harjoituskerrat
- jatkuva puhelin- ja sähköpostineuvonta
- alku- väli- ja lopputestaukset
- harjoitteluohjelma ja -neuvonta
- ravinto-ohjelma ja -neuvonta
- yhteenveto ja kattava ohjeistus tulevaisuuteen
 
Tehokas Kiinteyttäjä
Tehotreenipaketti oman kehon muokkauksesta innostuneelle. Olet peruskunnossa, mutta haluat muuttaa ylimääräisen rasvan lihakseksi. Harjoittelun aikana opit suuntaamaan harjoittelusi tietyn lihasryhmän kehittämiseen.

Motivoitunut Painonpudottaja
Olet halukas muuttamaan ravinto- ja liikkumistapojasi. Suurin tavoite on painon pudottaminen ja sitä kautta saavutettava yleisen jaksamisen lisääntyminen. Harjoittelun aikana saat hyviä vinkkejä miten jaksaa jatkuvan miinuskaloreilla elämisen yli. Autan pysymään ruoka- ja treeniohjelmassa kiinni.

Kokonaisvaltainen Muutoksentekijä
Elämäntapamuutos, jonka pystyt pitämään. Olet kokeillut huonolla menestyksellä erilaisia treenitekniikoita ja dieettejä. Tekeminen on silti monesti jäänyt kesken. Yhteistyön aikana keskitymme luomaan mahdollisimman hyvät olosuhteet treenamiselle. Tavoite on pitkän ajan tuloksissa ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Katso pakettien kestot, tarkat hinnat ja muu hinnasto:

http://www.markkumattila.fi/hinnasto/

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€60.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
Personal Trainer Oulu | Markku Mattila Puhelinnumero: 041 5497972 Sähköposti: pt@markkumattila.fi Kotisivut: http://www.markkumattila.fi/ Facebook: https://www.facebook.com/PersonalTrainerMarkkuMattila