Olet vahvempi kuin oletat

Moikka! Olen Piia ja teen valmennuksia yksityisille ja yrityksille omassa yrityksessäni nimeltään ProVire Etelä- Savon alueella. Yrityksemme toimii myös Turussa sekä Helsingissä ja teemme etävalmennuksia ympäri Suomen.

Uskon, että meissä kaikissa on enemmän voimavaroja kuin uskommekaan ja tähtään valmennuksissani mm. omien vahvuuksien löytämiseen sekä itsensä tuntemiseen. Vien valmennettavani ajoittain mukavuusalueen ulkopuolelle, jotta he todella näkevät mihin heistä on.

Olen aiemmin työskennellyt pitkään sosiaalialalla ja tästä taustasta on paljon hyötyä valmennustyössä niin yksilöasiakkaiden, ryhmien kuin yritysvalmennusten saralla. Olen myös kahden lapsen äiti, joten raskauskilojen karistaminen, työn ja perheen yhdistäminen sekä aikatauluttaminen on minulle tuttua. Jos etsit itsellesi reipasta, luotettavaa ja tsemppaavaa valmentajaa, joka vie sinut kohti tavoitteitasi, niin silloin olen etsimäsi. Tule siis ProVireelle valmennukseen, jotta voit tulla sellaiseksi kuin olet :).

Personal trainer TreeniPaketit: 

Esim.

ProMiinus- valmennus 6kk, noin 400€/kk, sis. 4 tapaamista/kk, vaihtuvat harjoitusohjelmat, ravinto- ohjaus, mentaalivalmennus, kuntotestit x 3, kehonkoostumusmittaus, jatkuva seuranta sekä tuki valmennuksen ajan.

 

 

Pienryhmävalmennus: 

Pienryhmävalmennukset ovat kestoltaan 3- 12kk sisältäen sovitun määrän tapaamisia, ravinto- ohjausta, kuntotestaukset, vaihtuvat harjoitusohjelmat, mentaalivalmennusta, ryhmän ja valmentajan tuen, tavoitteenasettelun sekä motivoinnin. Pienryhmät saatavilla tilauksesta tai seuraa ilmoittelua nettisivuillamme.

Nettivalmennus: 

Kauttamme saatavilla suosittua Online- valmennusta ympäri Suomen. Olemme saaneet myös etävalmennuksella asiakkaillemme hyviä tuloksia. Etävalmennukseen yhdistettävissä myös yhteisiä harjoituksia valmentajan kanssa ja esim. skypen kautta yhteydenpitoa.

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€65.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
Piia Hartikainen / ProVire,  E-mail: piia@provire.fi,  Internet: www.provire.fi,  Facebook: facebook.com/provirefinland,  Instagram: _provire_