NeoForce Personal Training

Personal Trainerisi Turussa! NeoForce Personal Training -palvelut auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi!

 

Olen Mikael Pihlajamaa koulutettu Personal Trainer ja urheiluhieroja (TYA-Oppilaitokset). Toimin Turun alueella henkilökohtaisia ja ammattitaitoisia Personal Trainer -palveluita tarjoavana yrittäjänä. Yritys tarjoaa henkilökohtaista valmennusta, yksilöllisesti tehtyjä treeniohjelmia ja ruokavalioita sekä kuntosaliohjauksia. Palveluni soveltuvat henkilöille joiden tavoitteena on polttaa rasvaa, kiinteytyä, pudottaa painoa, kasvattaa kehon lihasmassaa, yleiskuntoa ja voimatasoja tai parantaa elämäntapojaan terveellisemmäksi. Palveluni kohteena ovat kaiken ikäiset ja liikuntataustaltaan sekä elämäntavoiltaan eri tasoiset ihmiset tavoitteiden ollessa pienempiä tai suurempia. 

Olen urheillut pienestä pitäen ja olen aina tykännyt kehittää henkilökohtaisia ominaisuuksiani. Minulla on liikuntataustaa n. 10 vuotta jalkapallosta, mutta myös useampi vuosi telinevoimistelusta, uinnista ja judosta ala-aste ikäisenä. Myöhemmin yläasteen loppuaikoina jalkapallon jäädessä huomasin yksilölajien soveltuvan minulle kaikkein parhaiten, sillä halusin olla vastuussa kaikesta tekemästäni itse. Aloitin tavoitteellisesti treenaamaan kuntosalilla, jota on nyt jatkunut 10 vuotta ja ensimmäinen mielenkiinnon kohde oli voimatasojen kehittäminen, mutta nopeasti myös halusin tulla isommaksi ja lihaksikkaammaksi. Useampia vuosia myöhemmin mukaan on tullut mielenkiinto kehittää kokonaisvaltaisesti terveellisiä elämäntapoja sekä myös kehon liikkuvuutta ja notkeutta. Pidän itseni vahvimpina puolinani kurinalaisuutta pyrkiä päivä päivältä paremmaksi minäksi sekä halu toimia hyvänä esimerkkinä muille samoista asioista kiinnostuneille ihmisille.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse 040-4820001 tai sähköpostitse mikael@neoforce.fi niin tartutaan heti toimeen! Ensitapaaminen on aina ilmainen :)!

Tsekkaa myös alla olevat sivut ja käy tykkäämässä/seuraamassa :) !

http://www.neoforce.fi/

https://www.facebook.com/NeoForce-1117725978270190/ Voit ottaa yhteyttä myös facebookin kautta yksityisviestillä ! :)

https://www.instagram.com/neoforce_official/

https://www.youtube.com/channel/UC3Ng-QuLDJfZcDJ5nPWT83A

 

Personal trainer TreeniPaketit: 

ONLINE VALMENNUS 125e/kk

Online valmennus sisältää kokonaisuudeltaan kaiken tarpeellisen, optimaaliseen kehitykseen. Se on ensisijaisesti tarkoitettu Turun alueella ja sen ulkopuolella asuville. Valmennus toteutetaan käytännössä sähköpostitse ja projekti aloitetaan alkukartoituksella mihin kuuluu kyselykaavake, ruokapäiväkirja ja halutessaan asiakkaan itse otetut kuntoseurantakuvat. Näiden tietojen pohjalta asiakas saa hänelle laaditut tarkat ohjelmat, jotka määräytyvät yksilön henkilökohtaisten ominaisuuksien perusteella sekä lisäoppaat liittyen treenin ja ruokavalion oikeaoppiseen toteukseen. Viikkoraporteilla sähköpostitse kehitystä seurataan aktiivisesti. Henkilökohtaisiin ohjelmiin tehdään muutoksia aina tilanteen vaatiessa. Valmennettava saa myös käyttöoikeudet 80 liiketekniikkavideoon, joihin kuuluu perinteisten kuntosaliliikkeiden lisäksi kahvakuula- ja kehonpainoliikkeitä sekä venytyksiä/liikkuvuusharjoitteita. Tarjoan kolmen kuukauden valmennussopimuksia kerrallaan. Laskutan valmennuksen etukäteen.

HUOM! MAHDOLLISET YHTEISTREENIT LASKUTETAAN ERIKSEEN.

Pakettiin kuuluu:

Alkukartoitus (kyselykaavake, ruokapäiväkirja, halutessasi itse otetut kuntoseurantakuvat)

Henkilökohtainen treeniohjelma + mahdolliset päivitykset tilanteen vaatiessa

Henkilökohtainen ruokavalio + mahdolliset päivitykset tilanteen vaatiessa

Laadukkaat treeni- ja ruokavalio-oppaat

Viikkoraporttien avulla tapahtuva jatkuva seuranta sähköpostitse​

Käyttöoikeus videoihin koskien eri liikkeiden suoritustekniikoita

 

YHTEISTREENI 70e

Yhteistreeni järjestetään Turun alueella asuville valmennettaville. Treenin kesto on n. 90min, joka alkaa alkulämmittelystä ja päättyy loppuverryttelyyn. Jotta asiakas pääsisi sisäistämään tulevan treeniohjelman perusrungon niin suosittelen aina yhtä yhteistreeniä heti valmennuksen alkuun ennen kuin varsinainen treeniohjelma aloitetaan. 

 

HUOM! Kaikki hinnat sis. alv 24%.

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€70.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
Ota yhteyttä sähköpostitse mikael@neoforce.fi ! :) Voit halutessasi ottaa yhteyttä myös facebookin kautta yksityisviestillä :)! http://www.neoforce.fi/ https://www.facebook.com/NeoForce-1117725978270190/ https://www.instagram.com/neoforce_official/ https://www.youtube.com/channel/UC3Ng-QuLDJfZcDJ5nPWT83A