Lihaskunto- ja hyvinvointivalmennusta

TOTAL-valmennus tarjoaa lihaskunto- ja ravintovalmennusta Pirkanmaan, Turun ja Satakunnan alueella. Valmennuksen tavoitteena on tukea yksilön harjoitteluprosessia sen eri vaiheissa ottamalla huomioon yksilön erilaiset tarpeet ja lähtökohdat. 

TOTAL-valmennuksen vahvuuksina ovat vuosien kokemus, asiantuntemus ja ammattitaito lihaskuntoharjoittelusta, valmennuksesta ja ihmiskehon toiminnasta. Valmennuksessa tärkeänä nähdään paitsi asiakkaan onnistuminen ja tyytyväisyys, myös ihmisläheinen ja kannustava ohjaus, joka tukee asiakkaan oman asiantuntemuksen ja ajattelun kehittymistä.

Lisäksi TOTAL-valmennus tarjoaa työhyvinvoinnin ja työkyvyn edistämiseen liittyviä palveluita, kuten koulutusta siitä, kuinka liikunnan ja lihaskuntoharjoittelun avulla voidaan tuloksellisesti tukea yksilön terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia.

Olipa siis tavoitteenasi voiman eri osa-alueiden hankinta, lihasten kasvatus tai liikunnan avulla saavutetun hyvinvoinnin edistäminen laajemmin, tehdään tavoitteistasi totta!

Personal trainer TreeniPaketit: 

Tarkemmat valmennusten ja palveluiden kuvaukset löydät TOTAL-valmennuksen kotisivuilta (www.totalvalmennus.fi).

HUOM! Opiskelija-alennus -15% kaikista palveluista.

 

Henkilökohtainen valmennus 

Valmennussuhde 

Harjoitusohjelmat 

Ravintovalmennus 

Kuntotestaus 

 

Yrityksille, seuroille ja yhdistyksille erikseen tarjottavana liikunnallisia tyky- ja tapahtumapäiviä sekä hyvinvointikoulutusta.

Pienryhmävalmennus: 

TOTAL-valmennus järjestää yksilövalmennuksen lisäksi myös pienryhmävalmennusta (2-4 henkilöä) toiveidenne mukaisesti. Ota yhteyttä niin kehitellään sopiva paketti!

 

Nettivalmennus: 

TOTAL-valmennus tarjoaa netti- ja puhelinvalmennusta toiveidesi mukaisesti. Erityisesti yksilöllisen harjoitusohjelman rinnalle netti- ja puhelinvalmennus ovat oivia treenin tukivälineitä eivätkä pitkätkään välimatkat muodostu esteeksi. 

Ota yhteyttä niin rakennetaan sinun tarpeillesi ja toiveillesi sopiva paketti!

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€60.00
Yhteystiedot: 
Lauri Penkkimäki lauri@totalvalmennus.fi 050 3600 890 www.totalvalmennus.fi