Kokonaisvaltaista kunto- ja hyvinvointivalmennusta

Kunto&Kehonhuolto Ira Heinonen on yritys, joka tarjoaa personal trainer- ja hierontapalveluita  Hyvinkäällä ja sen lähialueilla. Kysynnän mukaan valmennuksia saatavilla myös Kuopiossa.

Olipa tavoitteenasi painonpudotus, voimakkaampi keho, liikuntaharrastuksen aloittaminen, parempi kestävyyskunto tai lisäenergian saaminen arjenaskereisiin, autan sinua saavuttamaan ne.

Kuinka sen teemme?  Monipuolisella liikunnalla, jossa huomioimme kaikki tarvittavat osa-alueet sekä omat toiveesi, ravinnerikkaalla ruoalla sekä kannustavalla ja iloisella tekemisellä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Personal trainer TreeniPaketit: 

Valmennuspaketit rakennetaan aina yksilöllisesti, juuri Sinun tavoitteitesi ja tarpeittesi mukaan. Valitset valmennujakson pituuden (esim. 1kk, 3kk tai 6 kk), ohjauskertojen määrän (esim. joka toinen viikko tai kerran kuussa) sekä muut haluamasi palvelut.

Kaikki kattavaan valmennuspakettiin sisältyy seuraavat palvelut:    

  • alkukartoitus
  • kuntotestit
  • harjoitusohjelma(t) sekä siihen tarvittavat päivitykset
  • kausisuunnitelma
  • ruokapäiväkirja-analyysit ja ravintovalmennus
  • ohjauskerrat (60-75 min/ohjaus)
  • jatkuva sähköpostituki
Nettivalmennus: 

Etävalmennuksessa ei ole väliä sillä missä päin asut, tarvitset vain toimivan internetyhteyden. Etävalmennus sopii erinomaisesti niille, jotka omaavat jo jonkin verran taustaa harjoittelusta. Viikkoraporttien avulla pystymme seuraamaan kehitystäsi sekä tekemään tarvittavia muutoksia niin harjoitusohjelmaan kuin ruokavalioonkin. 

Tutustu myös KunnonStartti2016-valmennukseen osoitteessa: www.kuntojakeho.fi/startti

 

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€66.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
kuntojakeho(at)gmail.com http://www.kuntojakeho.fi