Fyysinen voima, pohjaksi henkiselle jaksamiselle!

"I want to inspire people. I want someone to look at me and say, because of you I didn't give up!"

Aloittelija vai kokenut treenaaja? Ei väliä, oma asenne ja motivaatio ratkaisee!

Olen aidosti positiivinen ja lämminhenkinen persoona. Olen erikoistunut mentaalivalmennukseen ja haluan auttaa sinua voittamaan omat henkilökohtaiset haasteesi, oli kyseessä sitten painonpudotus, arjen haasteet, liikkuvuus tai maksimivoima! Haluan auttaa sinua rikkomaan mukavuusalueesi rajat turvallisesti, luoden urheiluharrastuksestasi Sinulle pysyvän elämäntavan.

Minun kanssani teemme rankkoja treenejä, joissa hiki virtaa ja tuloksia syntyy, kuitenkaan unohtamatta kehon hyvinvointia ja palautumista. Luomme fyysisen voiman tukemaan henkistä, jolloin arjen haasteistakin selviäminen on helpompaa. Jatkuva henkinen tuki auttaa monien haasteiden yli valmennusjakson aikana.

​Ruokavailion kuuluu minusta olla toimiva&käytännöllinen, mutta miellyttävä. Kalorien lasku on minusta turhaa ja herkkupäivä kuuluu viikkon. Haluan luoda sinulle pysyvyyttä ruokailusi kanssa, en vain mitään "pikadieettiä".

Se miten eroan muista personal trainer palveluista, on kokonaisvaltaisuus. Et saa pelkkää salilaitteiden opastusta, vaan kaiken samassa paketissa!

Nettisivuiltani löytyy lisää tietoa tarjoamistani palveluista!
www.sarauimonenpt-palvelut.com

Olen käynyt Tsemppari-yksityiskoulussa personal trainer lisenssin ja salitaustaa minulla on noin 5 vuoden ajalta. Sitä ennen olen harrastanut nyrkkeilyä, ratsastusta ja balettia.

Ota rohkeasti yhteyttä, olet tällöin askeleen lähepänä tavoitteitasi!

Personal trainer TreeniPaketit: 

Lisätietoja nettisivuiltani

www.sarauimonenpt-palvelut.com

Pienryhmävalmennus: 

Lisätietoja nettisivuiltani

www.sarauimonenpt-palvelut.com

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€60.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
Sara Uimonen Personal Training Palvelut   Y-tunnus: 2782022-8   Sähköposti: sara.uimonen.pt@gmail.com   Puhelinnumero: 045 211 6604   Kotisivut: www.sarauimonenpt-palvelut.com   Facebook: https://www.facebook.com/sarauimonenptpalvelut/