Arma Training, Personal Training -palvelut pääkaupunkiseudulla!

Focus on what's relevant!

Olen Trainer 4 You:n kouluttama hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja sekä Personal Trainer.

Uskon, että terve ja hyvinvoiva keho on onnellisuuden perusta. 

Missioni on aina saada asiakkaani parhaiksi mahdollisiksi versioiksi itsestään. Hyvinvointi on iso kokonaisuus, jonka hallintaa ei opi yhdessä yössä. Aina balanssin löytäminen omaan elämään ei ole helppoa, ja oikeat asiat loksahtavat paikoilleen eri asioita kokeilemalla ja tunnustelemalla.

Oli tavoitteenasi sitten painonhallinta, kiinteytyminen, ruokailutottumusten parantaminen tai esimerkiksi tavoitteellinen juoksu- tai kuntosaliharjoittelu, minun valmennuksessani saavutat tavoitteesi ennen pitkää tekemällä asiat oikein.

Jotta sinä asiakkaana tulet saavuttamaan asetetut tavoitteet, tulen panostamaan kaiken osaamiseni hyvinvointiisi. Kun sinä asiakkaana olet motivoitunut ja  valmis sitoutumaan projektiisi, tulevat tulokset puhumaan puolestaan!

Oma kiinnostukseni suuntautuu tällä hetkellä kehon kokonaisvaltaisen suorituskyvyn parantamiseen, ja omat harjoitukseni koostuvat pitkälti kuntosalitreenaamisesta, toiminnallisesta harjoittelusta, mobility/liikkuvuusharjoitteista, joogasta sekä juoksusta. 

Jokainen aamu on yksi päivä lähempänä tavoitettasi, ja muistathan nauttia matkasta!

Lisää tietoa yksilö- sekä ryhmävalmennuksista löydät alta. Voit seurata hyvinvointiaiheista blogiani, sekä tutustua nettisivuihini osoitteessa www.armatraining.fi

Personal trainer TreeniPaketit: 

 

PT180

PT180 tsemppaa sinut huikeisiin tuloksiin ja kestäviin muutoksiin. Säännölliset valmennustapaamiset takaavat että karistat kiloja, kesytät rautaa tai kohennat kestävyyttäsi parhaiden oppien mukaisesti, ja omaksut valtavasti hyödyllisiä taitoja omatoimista treenaamista varten.

  • Kesto 6kk
  • 12 tapaamista
  • Sisältää päivittyvät ruokavaliot sekä harjoitusohjelmat

159 euroa/kk

 

PT360

PT360 on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparrajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden. Personal trainerisi seuraa tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa.

  • Kesto 12kk
  • 12 tapaamista
  • Sisältää päivittyvät ruokavaliot sekä harjoitusohjelmat

89e/kk 

 

Pt Intense 

10 treenitapaamista Personal Trainerin kanssa. Tapaamiset käytettävissä ilman aikarajoitusta milloin tahansa.

660 euroa (mahdollisuus maksaa 3 erässä)

 

Simple

Harjoitusohjelma sekä harjoitusohjelman ohjaus

(Esimerkiksi lihaskuntoharjoitteluun ohjelma kuntosalille tai kotona toteutettavaksi) 

120 euroa 

 

Pienryhmävalmennus: 

SMALL GROUP TRAINING Juoksukoulu 1.3.2016 alkaen (kesto 3kk). Tapaamiset seurasaaressa viikottain. Valmennus 81e/kk.

Keväällä starttaava juoksukoulu pienryhmävalmennus on hyvä tapa aloittaa juoksuharrastus tai parantaa jo saavutettuja tuloksia uusin haastein!

Valmennuksessa keskitytään juoksutekniikan sekä kestävyyskunnon parantamiseen. Asiakkaalle asetetaan tavoite valmennukselle (esim. matka, aikatavoite) ja käydään läpi monipuolisesti juoksijan lihaskunto- että liikkuvuusharjoitteita. 

Keskimääräinen hinta per harjoitus/ tapaaminen: 
€66.00
Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Yhteystiedot: 
pt.armatraining@gmail.com p. 040 8499 357