Personal Trainer Haku

kirjoita pelkkä kunta tai kaupunki esim. Vantaa

Personal trainer Hämeenlinna

personal trainer Hämeenlinna suomenkarttalla

 

Löydä personal trainerisi, joiden toimialueena on Hämeenlinna. Pystyt helposti vertailemaan hintoja, paketteja ja personal trainereita.

Katso tarvittaessa lähialueet: Personal Trainer Riihimäki

Mikäli olet Hämeenlinnassa toimiva Personal Trainer ja haluat lisätä tietosi sivuille maksutta: Klikkaa Tästä>>

 

 

Tulokset haulla: Personal Trainer Hämeelinna

Personal Trainer Miranda Tirri | Nyt Rakennetaan Lihasta! ;)

Moi! Olen Personal Trainer ja kilpaurheilija Miranda Tirri, 29v., Tirri’s Personal Training-palvelun perustaja. Liikunta ja urheilu ovat elämäntapani. Yhtä välttämätön osa elämääni kuin nukkuminen ja syöminenkin. Yksikin päivä neljän seinän sisällä ja juoksen jo seinille.

Aina on hyvä päivä treenata!

Hei!

Oli mielessäsi painonpudotus, peruskunnon lisääminen, lihasten kasvattaminen tai muuten vain halu aloittaa liikkuminen tai esim. salilla kuntoilu, minä autan sinua siinä! Olen lisensioitu FAF personal trainer sekä vain naisille tarkoitetun kuntosalin yrittäjä Hämeenlinnasta. Liikunnan parissa olen työskennellyt jo yli 20 vuotta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan yhdessä treenaaminen juuri sinua varten!

 

Kaupungit / kunnat joissa toimin: 

Pt-palvelut Pia Ali-Rekola

Olen koulutettu personal trainer, kuntosalivalmentaja, ravinto-ohjaaja, hyvinvointivalmentaja ja kahvakuulaohjaaja Hämeenlinnasta (Trainer4you). Olen toiminut alalla useamman vuoden ja teen tätä työtä täysipäiväisesti yrittäjänä. Ohjaukseeni ovat tervetulleita kaikki jotka haluavat ohjausta joko kuntoilussa ja/tai ravinto asioissa, ikään, kokoon tai taustaan katsomatta. Voit olla myös pidemmälle edennyt "konkari" joka kaipaa uusia tuulia omaan tekemiseensä, tai aloittelija joka ei ole vielä päässyt päätöstä pidemmälle.

Kaupungit / kunnat joissa toimin: 

Sirja personal training

Olen Sirja Hannula, koulutettu personal trainer Hämeenlinnasta. Olen löytänyt liikunnan ilon ja sen tuoman energisyyden vasta aikuisiällä ja siksi haluankin välittää eteenpäin positiivista ja kannustavaa elämänasennetta: koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Uskon, että jokaiselle löytyy omanlaiset avaimet kohti muutosta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Olipa tavoitteenasi elämäntapamuutos, kilojen karistaminen, kehon muokkaus tai harjoittelun nostaminen aivan uudelle tasolle, autan sinua mielelläni. Innostavat ja hauskat, mutta tiukat ja tehokkaat treenit odottavat sinua!

Kaupungit / kunnat joissa toimin: 

Fysioterapeutti, koulutettu PT auttaa toteuttamaan haaveesi !

Kun haluat toteuttaa tavoitteesi ja ladata itsesi täyteen energiaa, niin ota yhteyttä!
Lupaus; annan yli 20 - vuoden fysioterapeutti, saliohjaajakokemukseni, ravintovalmennukseni jotta saadaan haaveesi muuttumaan todeksi. Olen koulutettu Personal Trainer (TrainerLab). 

Salista riippumaton, sekä naisille että miehille!  Kaikenikäisille.

✭ TAVOITTEENA;

Kaupungit / kunnat joissa toimin: 

Personal Trainer Mäki

Olen pt Hämeenlinnan Hauholta. Opiskellut trainer4you : hyvinvointi, -kuntosalivalmentajaksi ja lisäksi personaltraineriksi. Olen kuntosalia harrastanut 15v ja kuulun Hauhon sisun painonnostajiin. kilpailu taustaa on myös jonkin verran. Harrastan lisäksi salibandyä, ja pelaan NPK jääkiekkoa. Ja aina kun ehtii haluun käydä lenkkeilemässä/pyöräilemässä maastossa.

Erikoisosaamien valmennuksessa:

kuntosali                               Lajikohtanen

- Bodybuilding                        - Salibandy

Kaupungit / kunnat joissa toimin: 

Kokonaisvaltaista hyvinvointia - Mediaeval Movement

Mediaeval Movement tarjoaa personal trainer palveluita niin yrityksille kuin yksityisille. Pääpaino on luonnollisessa liikkumisessa, suorituskyvyn lisäämisessä ja sen ylläpitämisessä liikunnan, ravinnon ja palautumisen optimoinnin avulla. -Voimaharjoittelu -Toiminnallinen harjoittelu -Luonnollinen liikkuminen -Kahvaluulaharjoittelu -Liikkuvuus