Haluatko oman ilmoituksesi näkyviin?

Personaltrainer1. fi on Suomen suurin personal trainer-hakusivusto

  • ilmoituksen lisääminen on maksutonta, mitään yllätyskuluja tai laskuja ei sinulle lähetellä
  • voit milloin vain muokata ilmoitustasi tai tarvittaessa poistaa sen näkyvistä eli piiloittaa ilmoituksesi
  • sivuilla käy tällä hetkellä 2500-3000 potenttiaalista asiakasta joka kuukausi
  • yhteydenottoja tulee valmentajille sivujen kautta päivittäin
  • jo pelkästään yhteydenottoja suoraan valmentajien yhteydenotto lomakkeiden kautta on tullut satoja
  • näistä 90% ottaa yhteyttä vain yhteen valmentajaan
  • 90% sivuilla vierailevista etsivät aktiivisesti pesonal traineria (päätyvät sivuille hakukoineiden kautta hakusanoilla "personal trainer /xzxzxz")

Rekisteröidy tästä >> ja lisää oma ilmoituksesi.

 

Miksi sivu on perustettu?

Terve, mun nimi on Kimmo Saarni  ja perustin personaltrainer1-sivuston alunperin, koska tarvitsin lisää personal trainer asiakkaita. Aina kun minulla oli vapaa-aikaa kehittelin sivuja ja luin hakukone optimoinnista. Pikkuhiljaa huomasin kuluttavani suurimman osan päivästä sivujen kehittämisen parissa. Onneksi minulla riitti kärsivällisyyttä opetella, koska rahaa ei ollut palkata ketään. Moni ystäväni ja tuttuni oli alalla hommissa, joten halusin lisätä heidän erikois osaamisensa myös sivuille. Siitä PersonalTrainer1. fi lähti kehittymään. Tavoitteenani oli saada sivut näkymään google hakujen kärkeen ja siinä on nyt hyvin pärjättykkin. Sitä kautta sain muutamalta (ei tutulta) personal trainerilta kyselyn, että voisivatko he saada tietonsa sivuille näkyviin. Ajattelin, että "no hemmetti, ei se varmasti minulta ole mitään pois". No muutama kasvoi sitten yli sataan ja lisää valmentajia tulee joka kuukausi. Kiitos kaikille jotka ovat nähneet vaivan ja tehneet hyvän ilmoituksen palveluistaan. Hyvä ilmoitus on varmasti myös palkittu, hyvillä asiakkailla.

"Hirveesti valmentajia, ei siellä erotu"

Sivuilla on vain pieni joukko valmentajia, jos vertaa monta koko Suomesta löytyy. Sivusto on kuitenkin koko Suomen kattava, Helsingistä Rovaniemelle. Personaltrainer1 on myös nopein ja halvin tapa (eli maksuton) löytyä google-hakujen kärjestä. Lisäksi kannattaa ehdottomasti keskittyä omaan erikois osaamiseensa ja antaa tämän näkyä selvästi omassa ilmoituksessa. Sitä paitsi jos 2500 asiakasta jakaa vaikka 150 valmentajalle. Tämä tarkoittaa ylli 16 asiakasta joka kuukausi.

Kuva personaltrainer1 kävijämäärästä 2015 vuoden alusta:

Tavoitteena olla Suomen paras uusasiakashankinnassa

Minulla ei ole tavoitteena olla Suomen paras personal trainer. Toivottavasti se on sinun tavoitteesi. Uusien asiakkaiden hankinta muille valmentajille tuli minulle tärkeämmäksi, koska huomasin, että osaan auttaa siinä todella montaa ihmistä kerralla. Joka päivä opiskelen miten verkon välityksellä olisi järkevintä hankkia asiakkaita. Koska mainosbudjetti on tällä hetkellä 0 euroa, niin ideoita ja kekseliäisyyttä todella tarvitaan. Parhaiten sinä voit auttaa lisäämällä huippu ilmoituksen hyvillä teksteillä ja kuvilla. Samalla autat parhaiten itseäsi.

Rekisteröidy tästä >> ja lisää oma ilmoituksesi.

Tsemppiä treeneihin!

Ystävällisin terveisin Kimmo Saarni