Personal Trainer Haku

kirjoita pelkkä kunta tai kaupunki esim. Vantaa

Rovaniemi

Personal Trainer Miranda Tirri | Nyt Rakennetaan Lihasta! ;)

Moi! Olen Personal Trainer ja kilpaurheilija Miranda Tirri, 29v., Tirri’s Personal Training-palvelun perustaja. Liikunta ja urheilu ovat elämäntapani. Yhtä välttämätön osa elämääni kuin nukkuminen ja syöminenkin. Yksikin päivä neljän seinän sisällä ja juoksen jo seinille.

PhysioTrainer Reeta Rantanen

Kaipaatko elämäntapamuutosta, ruokavinkkiä, vaiko toimivaa treeniohjelmaa voima- tai kestävyysharjoitteluun? 

 

Kokemus omien lajien myötä kestävyysharjoittelusta, ja opintojen myötä kuntosaliharjoittelusta antavat minulle loistavat ohjakset toimia Sinun henkilökohtaisena valmentajana. Valmentajana olen sympaattinen, kannustava ja osaan tarvittaessa pistää treenaajan koville. Valmennussuhteessa minulle tärkeintä on hyvä fiilis ja avoin ilmapiiri.

 

Koulutus:

-Fysioterapeutti (AMK)

-PhysioTrainer, FIHF Personal trainer (EHFA)

Kaupungit / kunnat joissa toimin: 

Vivo auttaa sinua löytämään hymyilevän elämän! :)

Olen FISAF Personal Trainer ja -kuntosalivalmentaja. Valmistun vuoden 2015 lopussa ravintovalmantejaksi. Harrastan aktiivisesti kahvakuulailua, juoksua, hiihtoa ja maastopyöräilyä. Lisäksi käyn säännöllisesti kuntosalilla ja olen juossut useita puolimaratoneja.

Personal Trainerina motivoin sinua liikunnan aloittamiseen ja liekin ylläpitämiseen. Annan sinulle neuvoja arkeen liikunnassa ja ruokavaliossa. Opastan kuntosalilaitteisiin ja liikuntatekniikkaan. Kerron sinulle kuinka liikkua oikein, kuinka paljon, miten ja koska.

 

Kaupungit / kunnat joissa toimin: 
Subscribe to RSS - Rovaniemi